top of page

José van Dam-Vuijk is docent en theatermaker.

Ze geeft lessen aan kinderen en volwassenen. Ze heeft jaren ervaring in het geven van lessen en uitwerken van projecten op zowel primair als voortgezet onderwijs. Ook begeleid zij schoolteams die het vak drama een sterkere stimulans willen geven op hun school. Ze creëert tijdens de lessen een veilige omgeving waardoor de cursisten zich sneller uiten en hun creativiteit tonen. 

Het groepsproces staat centraal. Je ontwikkelt samen je talenten. Theater maken is een verhaal vertellen.

Oct 06, 2019

In het seizoen 2019 2020 workshops op aanvraag.

Interesse in een workshop vraag naar de mogelijkheden. info@theaterwerkdewildeman.com

Oct 03, 2017

Locatie Brestheater Brielle,

Woensdagavond  20:00 -22:00 uur.

Apr 18, 2017

Locatie voorstelling voor Open monumentendag 2017

Oom Jan, de zeeman. En zijn geheime verleden.

Oom Jan heeft stiekem een duister verleden en daar komen we achter als een stel piraten bij Oom Jan in de tuin komen logeren. Kent Oom Jan ze? Oom Jan heeft een ruig leven gehad op zee en nu mag hij uitrusten hier op het Asylpein voor oude en gebrekkige zeemannen. In een spannende en komische ontmoeting spreken de piraten af dat ze stiekem gaan slapen op het veld bij het Asylplein. Fijn! Slapen in de buitenlucht bij oude zeemannen die toch niets meer kunnen. Klinkt geweldig!

Sep 15, 2016

Opa's Sterke verhalen

Op aanvraag

Opa was een zeeman. Hij heeft daar nog sterke verhalen over. Korte voorstelling van 15 minuten. Gespeeld door José van Dam-Vuijk met twee poppen. Zeer geschikt voor de kinderboekenweek 2016. Na de voorstelling samen sterke verhalen maken met de klas. Geschikt voor de hele school.

Sep 15, 2016

Schimmenspel op de basisschool

Op aanvraag

Schaduwen prikkelen de verbeelding. Met het schimmenspel is het vrij gemakkelijk om met vorm, beweging en geluid in de wereld van de verbeelding te stappen en daar allerlei ‘fantastische’ gebeurtenissen te beleven. .

Sep 15, 2016

Drama voor de leerkracht in het basisonderwijs

Op aanvraag

Deze cursus helpt u wanneer u al drama in de klas geeft maar graag uw vaardigheid wilt verbeteren. U leert beter spelen, u krijgt meer ideeën voor het maken van lessen en u krijgt feedback op de lessen die u geeft. Tevens raakt u bekend met maskerspel en schimmenspel. Deze cursus laat u sturen door uw inbreng, aan uw vragen wordt aandacht besteed.

Sep 15, 2016

Teambuilding

Op aanvraag

Naast de persoonlijke ontwikkeling van het leren toneelspelen is de gebruikmaking van theater ook bijzonder geschikt voor bedrijven.

Werken met theateroefeningen is voor collega’s een bijzondere manier om aandacht te geven aan onderwerpen als teambuilding, communiceren, of jezelf presenteren. Als groep kun je met theater op een toegankelijke manier omgaan met deze thema’s en leer je elkaar op een andere manier kennen.

De workshops zijn ook gericht op ontspanning om er als groep een leuke ervaring van te maken.

Please reload

Workshops

bottom of page